Kirjeldus

MAKSAFUNKTSIOONE TAASTAV JA SOOLESTIKKU RAHUSTAV MASTIHA DETOX

Mastiha Detox sisaldab mastiksivaiku, piimaohakat, artišokki, võililleekstrakti, takjajuurt, vitamiine ja mineraale. Mastikspistaatsiapuu vaik toetab tervet sooletalitlust. Tsink aitab säilitada normaalset nahka, juukseid ja küüsi. Biotiin aitab säilitada normaalset nahka ja juukseid. Jood aitab säilitada normaalset naharakkude uuenemist. C-vitamiin soodustab normaalset kollageeni moodustumist, mis on oluline naha normaalseks talitluseks. Artišokk ja piimaohakas toetavad maksa tööd ja sapi tootmist ning kaitsevad maksarakke. Annustamine Täiskasvanutele 2 kapslit päevas. Märgitud soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada. Toidulisand ei asenda mitmekülgset toitumist ega tervislikku eluviisi. Toodet tuleb hoida väikelastele kättesaamatus kohas.

Koostis: mastiksvaik 1000mg; maarjaohakaekstrakt 100mg; artishoki ekstrakt 100mg; võilillejuureekstrakt 100mg, takjajuureekstrakt 100mg; vitamiin C 40mg/50%*; tsink 4mg / 40%*; biotiin 200mg/400%*; jood 54mg/36%*

*soovitavast ööpäevasest kogusest.

Manustamine: 2 kapslit päevas. Soovitatud päevast maksimum kogust (2 kapslit) mitte ületada. Toidulisand ei asenda mitmekülgset toitumist ja tervislikke eluviise.

 

Säilitamine:kuivas ja toasoojas. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Pakend sisaldab 30 kapslit.

 

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.


Ole esimene, kes hindab toodet “Mastiha Detox”